ERIK | Dátum: Szombat, 2015-12-26, 9:32 PM | Üzenet # 1 |
Klánvezér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 11
Állapot: Offline
| FIGYELEM!Csak akkor írj ide, ha elolvastad és áttekintetted a Tagfelvétel / Progress rovatunkat!!!Az Azeroth Knights (25) klán kiemelt tagfelvételt hirdet minden 375-380+-os játékosok számára a Dragon Soul content bekerülése végett! Szeretnénk az elsők között megütközni Death Winggel 25 fős csoportokban, de szeretnénk a baráti köreinket mélyebbre nyúlóan terjeszteni a PVE körökben is! Ám a klánnak is vannak kritériumai, így a kérdésekre szeretnénk, ha válaszolnátok. Ezek megválaszolásával ismerünk meg téged, illetve a pontos megválaszolás nagyban befolyásolja a bekerülésed a klánba!
- Karakter és személyi neved: Sámifater, Erik - Életkorod: 17 - Kasztod és fajod: Mage, Human - Item leveled (csak a PVE): 380 - Talentágaid: Duó Fire. Pve 380, Pvp 382 - Vásárolt, alt vagy main karakterről lenne szó?: Main karakterről van szó. - Milyen gyakran vagy aktív?: Naponta feljárok. - Mennyire vagy társasági ember?: A társaság az, amiért feljárok:) - Mennyire vagy indulatos, esetleg trágár?: Egyáltalán nem jellemző rám, inkább nyugodtabb fajta vagyok. - A minden napos raidünk egyikén részt tudnál venni?: Igen - A fix raidünkön (FL, szombat:17:00 óra, majd később DS) részt tudsz venni?: Igen - Rendelkezel-e mikrofonnal?: Igen - Milyen klánokban fordultál eddig meg?: Live for the Kill, ott is azért, mert a volt klánom beléjük olvadt. itt nem volt hosszú pályafutásom (1hónap). - Miért léptél ki, miért rúgtak ki?: A sok vitatkozás nem volt a fogamra való. Így, a környékbeli barátaimmal alkottam egy baráti alapú klánt, ami a végére kinőtte magát. Lettünk egy közösség, majdan egy összetett, normális, segítőkész és jó fej társaság. - Milyen internet kapcsolattal rendelkezel?: T-Home-s netem van. Erről annyit kell tudni, hogy gyakran elmegy, gyakran "kiég" és gyakorta van frissítés. Az az sűrűn elmegy. - Képes lennél-e önmagad egy raidet levezetni?: Igen. - A Guild szabályzatát elolvastad (Fent említettük már) és értelmezted?: Igen. - Egyéb információ, amit még nem tudtunk meg rólad: Hatalmas idegzettel rendelkezem, ami sokszor jól jön. Raid vezetés közben nem a káromkodáson van a hangsúly, hanem a higgadtságon. Sok helyen a Leader agyba főbe szidalmazza az embereket, de én ezt nem szeretem. Csapat játékos vagyok és a társaságot nagyon szeretem. Hamar alkalmazkodok bármihez, próbálom felvenni a tempót az előrehaladó játékosokkal, illetve ha új klánba érkeznék (nem fogok), akkor próbálnék beilleszkedni mihamarabb és "barátkozni" :).
Ctrl+c és Ctrl+v billentyűkombinációval ki lehet másolni a fent említett szövegrészt és meg lehet válaszolni hasonlóképpen. Minden tagfelvételi levélre válaszolunk 1-2 napon belül! Ha nem is a fórumon, akkor WoW-on felkeresünk téged! A jelentkezést úgy lehet elkezdeni, hogy kimásolod a fent említett szöveget, a fórumon új menüpontot hozol létre a neveddel+a kasztod nevével.. Ezután a vezetők eldöntik, hogy sikeres-e a jelentkezés vagy sem. Itt hozd létre a témát, katt
|
|
| |